Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
E-sport 2007. július 25. 0 hozzászólás
 

Fanatikus Hollandusok, akikre nem illik a bolygóközi kifejezés, ellenben az Európa legjobb csapata titulus egyre közelebb áll hozzájuk, ha még nem kapták volna meg. Megnyerték a LAN79-et, döntõznek a

newspic
Fanatikus Hollandusok, akikre nem illik a bolygóközi kifejezés, ellenben az Európa legjobb csapata titulus egyre közelebb áll hozzájuk, ha még nem kapták volna meg. Megnyerték a LAN79-et, döntõznek a EuroCup-ban és elsõként jutottak ki Európából a CGS válogatóra. Az interjúban newspic darky szólal fel, aki nem lóg kis a sorból: ideges ha 1v1 szituációban marad, de nem érdekli mit mondanak a többiek. Ki gondolta volna, hogy megbomlik a fnatic õsi felállása és elküldik a proph nevû aimállatot a csapattól, sõt elárulta már az új tag is megvan. Az interjú a SourceJunky hasábjain jelent meg, ahol darky beszélt a jelenrõl és a jövõrõl, valamint kacsingatott afelé, hogy szívesen nyalogatna fagyit. Fnatic logós fagyit. Kellemes olvasgatást! Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


SourceJunky: Hello darky, köszönöm, hogy idõt szakítottál az interjúra. A csapatod nem szorul bemutatásra, ellenben tudnál beszélni arról mi történik most a fnatic háza táján és mi vár a csapatra az elkövetkezendõkben?

darky: Az elmúlt hetek csendben elvonultak felettünk, miután megnyertük az elsõ CGS kvalifikációt kicsit lejjebb vettünk a tempóból és most élvezzük a nyarat. Azonban július 29-étõl kezdve (ekkor érkezik vissza AirRaid a nyaralásból) elkezdünk készülni az eXperience-re, a EuroCup döntõre és az i30-ra.


SourceJunky: Az elmúlt hetekben vertétek el a H2k csapatát a CB EC-on, a ClanBase oldalán õket magasan Európa legjobb csapataként emlegették. Nagy eredményként könyvelted el, hogy legyõztétek azt a klánt, akiket Európa legjobbjának tartottak?

darky: Természetesen, meg vagyok elégedve a H2k ellen nyújtott teljesítményünkkel. Egy erõs gárda, láttuk, mennyit fejlõdtek azóta, mióta elõször összefutottunk velük az SLKS10-en.


SourceJunky: A H2k elleni gyõzelmetekkel már a döntõben vagytok, ahol a Logitech.fi vár rátok. Meglepetésnek találod, hogy a finnek is legyûrték a dánokat, a „csendes hetek” elmúlta után elég felkészültek lesztek, hogy õket is megverjétek?

darky: Számomra meglepetés volt a gyõzelmük, de tegyük hozzá, nagyon szoros meccseket játszottak egymással, így a végeredmény is izmos lett, a meccs lehetett volna bármelyiküké. Azt kell hogy mondjam, a Logitech újra hozza a régi formáját odiouz visszatérésével, úgy érzem egy nagyon kemény meccset fogunk játszani velük. Remélem, hogy a felkészülésünk vége felé, már visszanyerjük a régi, jól megszokott formánkat, mely elég lesz ahhoz, hogy a csúcsra kerüljünk. Mivel mi a felsõ ágról jöttünk, mindössze egyetlen mapon kell gyõznünk, míg nekik kettõn is.


SourceJunky: Sok szerencsét kívánok nektek a döntõben! Az eXperience csoportbeosztása úgy alakult, hogy mellétek került a 4Kings és az Auxilia is. Terveztek bootcamp-et a csapattal? Mit várhatunk a fnatic-tól egy ilyen erõs mezõnyben?

darky: Még nem biztos, de úgy tervezzük, hogy AirRaid-nél leszünk néhány napot miután visszatért a vakációból, reméljük ezzel még többet hozzá tudunk tenni a készülésünkhöz. Nem hiszem, hogy tudunk majd úgy játszani, mint a nyár elején, mivel nincs túl sok idõnk addig, de mindent megteszünk a verseny megnyerése érdekében.


SourceJunky: Az eXperience után a következõ állomásotok az i31. Milyen csapatok jöhetnek szóba, akik megállíthatnak titeket az elsõ hely megszerzése felé vezetõ úton? 

darky: A 4Kings-en kívül más csapatot nem tartok esélyesnek arra, hogy elverjen minket. Talán az olyan csapatok, mint az AuxiliA okozhatnak nekünk fejfájást, de majd meglátjuk, hogyan teljesítenek a TeX-en. Szerintem az elsõ hely sorsa a fnatic- 4Kings meccsen fog eldõlni. A eXpereience után látni fogjuk, hogy milyen erõviszonyokat képviselnek az egyes csapatok.


SourceJunky: A két LAN és a EuroCup döntõ után úgy tudom búcsút kell intenetek az egyik régi barátotoknak és játékostársatoknak, proph-nak ( proph életkora miatt nem szerepelhet a CGS Combine-on - szerk.). Hogyan álltok az új játékossal, elkezdtétek már kereseni?

darky: Már megtaláltuk a helyére a megfelelõ embert, kilétét az i31 után fedjük fel, addig nem adhatok ki további információkat ezzel kapcsolatban =D


SourceJunky: Értem. Most egy kicsit kanyarodjunk el a témától, azt szeretném megkérdezni, hogy a NiP-hez, a wnV-hez és az aAa-hoz hasonlóan, akik nemrégiben jelentették meg saját fagylaltjukat, láthatunk-e majd fnatic-os joghurtot vagy bármi egyéb extrát? Tervezitek, hogy saját márkát építetek a fnatic köré? 

darky: Mostanában volt egy design verseny a fnatic hivatalos oldalán, ahol a jelentkezõk különbözõ tárgyakat és ruhákat tervezhettek a csapat logójának a felhasználásával. A gyõztes termék gyártásra kerül. A további tervekrõl semmit sem tudok, de jó lenne látni fnatic-os jégkrémet is!

SourceJunky: Szeretném megismerni az igazi darky-t, a szokásos kérdések elhagyásával. Játékosként, hogyan készülsz fel egy nagy versenyre, lelkileg hogyan éled és oldod meg a kemény versenyhelyzeteket és azt a nyomást, melyet a menedzsment és a fõdíj nyom rád?

darky: Mindig azért aggódom, hogy elveszítjük a meccset, ezt mondogatom a csapattársaimnak is, a menedzsmentnek pedig azt, hogy ne adják fel a reményt. Én vagyok a csapat pesszimista tagja, amivel természetesen mindenki tisztában van. Ez azonban nem áll a motiváció és a gyõzelmi vágyam elé. Amikor játszom mindig üvöltözök és próbálom a legtökéletesebben véghezvinni a kijelölt taktikát, mindig elmondom másik hibát és gyengéit, persze ezzel mindig felhúzom a többieket, de legalább rajtuk tartom a szememet!


SourceJunky: Mi játszódik le a fejedben, mikor egyedül maradsz Európa három legjobb játékosa ellen és egy körön múlik, hogy gyõz a csapatod vagy veszít? Mit mondasz magadban/magadnak egy ilyen szituációban, hogy te kerüljél ki gyõztesen?

darky: Igazából esélyem sem lenne hozni az 1v3 szituációt a topjátékosok ellen. Ha mégis nyernék, akkor mindenki üvöltözne velem együtt. Mikor 1v1 szituációban maradok, akkor mindig sokkal idegesebb vagyok mint általában, megpróbálok a lehetõ legtermészetesebben reagálni az eseményekre és nem érdekel, hogy ennek milyen következményei lesznek, azt teszem amit legjobbnak gondolok. Ezután jön egy újabb kör, ahol kifújhatom magam.


SourceJunky: Köszönöm a rám fordított idõdet, sok sikert a lanokon és a EuroCup döntõn, szeretnél még valamit üzenni?

darky: Üdv mindenkinek, aki elolvasta az interjút, remélem jól fogtok szórakozni a meccseink alatt augusztusban! És jár egy nagy ölelés a fnatic-nak a folytonos támogatásukért.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3792
 
1465
 
 
 
kép 5656
 
2879
 
 
kép 4774
 
2342
 
 
 
kép 2571
 
2245
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu